Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kurucuk Ortaokulu

Telefon : 0
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kurucukortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kurucuk Mah. Kurucuk Sok. Eyyübiye / ŞANLIURFA
VİZYON : Aktif öğrenme ile öğrenci yetiştirmeyi amaç edinen, geleceğe yön veren, il bazında ilkleri ve enleri çıkaran, gelişime ve değişime açık, ideali olan, bulunduğu çevrede en iyi okul olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, toplumsal sorunlara duyarlı, çevreye ve doğaya saygılı, sosyal yönleri gelişmiş, geleceğe ümitle bakabilen, sanata duyarlı, akademik başarıları yüksek, sürekli yükselmek ve yükseltmek için çaba gösteren nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuz 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Taşıma Merkezi okullararası Voleybol ve Basketbol turnuvalarında şampiyon olmuştur. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında ´Köy Okulları Bahar Şenlikleri´ kapsamında; Masa Tenisi kızlar kategorisinde birincilik, Masa Tenisi erkekler kategorisinde birincilik, Atletizm erkekler kategorisinde farklı yaş gruplarında iki adet birincilik, Atletizm kızlar kategorisinde üçüncülük madalyalarımız bulunmaktadır. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ´Köy Okulları Bahar Şenlikleri´ kapsamında; Satranç kategorisinde ikincilik ve üçüncülük, Atletizm kızlar kategorisinde üçüncülük, Atletizm erkekler kategorisinde ikincilik madalyamız bulunmaktadır.

Öğretmen :12
Öğrenci :146
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :630
Öğretim Şekli :normal öğretim
Saatler : 08:40 - 14:40
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okula öğretmen servisi vardır. Köye kadar başka ulaşım yoktur. Sadece Kısas Beldesine kadar halk otobüsleri çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : yaklaşık 1500 nüfuslu bir köydür. köyden il merkezine kadar asfalt yol bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şanlıurfa il merkezine 20 Km uzaklıkta taşıma merkezli bir okuldur.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Taşıma Merkezi okullararası Voleybol ve Basketbol turnuvalarında şampiyon olmuştur. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında ´Köy Okulları Bahar Şenlikleri´ kapsamında; Masa Tenisi kızlar kategorisinde birincilik, Masa Tenisi erkekler kategorisinde birincilik, Atletizm erkekler kategorisinde farklı yaş gruplarında iki adet birincilik, Atletizm kızlar kategorisinde üçüncülük madalyalarımız bulunmaktadır. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ´Köy Okulları Bahar Şenlikleri´ kapsamında; Satranç kategorisinde ikincilik ve üçüncülük, Atletizm kızlar kategorisinde üçüncülük, Atletizm erkekler kategorisinde ikincilik madalyamız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı TÜBİTAK Bilim Fuarı, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı TÜBİTAK Bilim Fuarı okulumuzda düzenlenmiştir.
Yazdır :